Waarvoor we staan

Meesterschap & kwaliteit

Ons team bestaat uit bekwame, professionele deskundigen die uitblinken in wat ze doen. Iedere medewerker is een Meester in Feesten en dus in zijn/haar vak.

We hebben een groot gevoel voor hoffelijkheid wat onze gasten mogen ervaren tijdens onze feesten.

Authentiek & traditioneel

We zijn trouw aan onze (familie)geschiedenis en de waarden die we van generatie op generatie meekregen. We gaan niet mee in élke hype, maar gaan wel mee met de tijd.

Ordelijk en efficiënt

We dragen ordelijkheid én efficiënt werken hoog in het vaandel. Alleen zo kan een feest uitstekend verlopen.

Zorgvuldig & betrouwbaar

We hebben eigen, vaste medewerkers die een zorgvuldige en discrete service bieden zodat onze gasten hun zorgen kunnen loslaten en ten volle kunnen genieten.

Gasten die met ons in zee gaan, kunnen erop vertrouwen dat hun feest écht in goede handen is.

Onze Meesters in Feesten maken het verschil.
Zowel in de keuken als in de zaal kan u rekenen op enthousiaste medewerkers
met aandacht voor service en kwaliteit.

Ons vaste team behouden en blijven motiveren is een must voor ons. Kwaliteit staat altijd voorop.

State-of-the-art keuken
met een eigen chef en vast keukenteam

Vertrouwd met alle culinaire tradities, werken we samen met exquise leveranciers die garant staan voor de versheid en de pure smaak van onze producten.

Vanuit de keuken gaan de creaties naar de zaal. Daar leiden ervaren maîtres – altijd in wit hemd, zwarte schort, zwarte das en zwarte broek – alles in goede banen. Samen met een team van hoffelijke, goed opgeleide kelners ontvangen en bedienen we gasten volgens de regels van de kunst.

We krijgen ruggensteun van bekwame planners die elk evenement tot in de puntjes voorbereiden. Onze medewerkers zijn mee ons uithangbord. Zij zijn het die tenslotte tijdens de feesten het meeste contact hebben met u en uw gasten. Zij maken de gasten blij en zij maken het verschil. Tevreden gasten zijn tevreden klanten.

Menu